Uppdragsprojektet är live - Metros Way Out West podcast!

 
Det uppdragsprojekt/examensarbete vi jobbade med på universitetet i våras för Metro i samband med festivalen Way Out West är nu live! Det är en kampanj med podcast-serie som lanserades idag. Här kan ni lyssna på den första podcasten med bandet Solander och här hittar ni kampanjsajten.
 
Det känns helt overkligt att vår idé nu blivit verklighet! Jag sitter i Berlin och lyssnar på den podcast som vi för första gången pratade om runt ett köksbord på Söder i Stockholm för ett par månader sedan, och på bilden ovan ser ni vår snygga annons i dagens Metro. Jag är otroligt glad och stolt över det vi gjort och det känns fantastiskt att se allt det här!

Someday we’ll be kings and queens

Christopher Street Day / Pride Festival

Igår mötte jag upp ett härligt gäng från jobbet på Brandenburger Tor för att gå på Christopher Street Day, en årlig pridefestival som hålls i Berlin, innan det blev utgång på kvällen.

Jag och Ludde, också team Schweden.

Eléonore från Frankrike (längst till vänster) och Micha från Tyskland (längst till höger).På Cassiopeia hade de klättervägg!Gatuhäng.Jag och Tomas från Spanien.Micha (Tyskland), jag, Stéphane (Frankrike) och Ludde (Sverige).Sista klubben vi besökte innan hemgång.