Sausalito & Muir Woods

Förra söndagen träffade jag tre personer från min släkt som bor precis utanför San Francisco. De hämtade upp mig vid mitt boende och vi såg Golden Gate Bridge, åt lunch i vackra Sausalito och besökte Muir Woods som är en nationalpark med gigantiska redwood-träd. Vädret bjöd på strålande solsken och blå himmel! Mina släktingar var otroligt trevliga, de tyckte jag pratade bra engelska och det äldre paret i släkten avslutade mailen vi skickade innan vi sågs med "Your american grandparents". Riktigt härlig dag!

Sausalito.

Ser ni dimman?Restaurangen Scoma's där vi åt lunch med utsikt över vattnet.

Muir Woods National Monument.Träden var enorma!My american grandparents.


North Beach Festival

I lördags köade jag, Beatrice och Maya (tjejerna från Schweiz som jag umgås en del med) för att komma in på det populära brunchstället Mama's. Jag åt otroligt goda amerikanska pannkakor med bär och sirap. Efter brunchen besökte vi North Beach Festival. Det liknade "hippie-marknaden" vi var på innan med livemusik och lokala konstnärer/artister som sålde sina verk längs med gatan.

När vi kom tillbaka till vandrarhemmet satte vi oss i baren (köket förvandlas till bar på helgerna) där vi mötte två killar från Tyskland och Skottland. Båda var i San Francisco själva och stannade bara över natten, så jag och tjejerna gick vidare med våra nyfunna vänner till en "riktig" bar. Killen från Skottland gör praktik i en stad i närheten, så vi har pratat om att kanske ses igen innan jag åker hem. När jag först såg honom checka in i receptionen blev jag helt nervös eftersom han är sååå snygg, haha.
Till höger ser ni kön som går längst med gatan. Det tog ca 40 minuter att få komma in.Men det var absolut värt väntan!Bonfire at the beach

I fredags anordnade EF en brasa vid Ocean Beach. Vi var ett gäng som grillade korv och marshmallows, men eftersom det var otroligt kallt och blåsigt så stannade vi bara ett par timmar. Jag hade på mig leggings, jeans och tre tröjor - men hackade ändå tänder. Men mysigt och kul var det!

Även om det var väldigt kallt på stranden så var elden varm! ;)Kex, marshmallows och choklad.Natalie från Tyskland eller Schweiz, jag och Beatrice från Schweiz.

Marléne från Frankrike, jag och Alex (minns inte varifrån, kan vara Mexico).