Social kväll

Kvällen är räddad. Jenny ringde och bjöd med mig hem till en grabb i Huddinge. Vi ska dricka lite och vara sociala. Ingen fest alltså, men detta duger gott. Men som vanligt har jag klädproblem. Lutar åt klänning. Ha nu en underbar kväll!

Sista långa arbetspasset i sommar

Sista 8-timmars passet den här sommaren. Visst, jag jobbar 1½ vecka till, men då är det endast 6-timmars pass. Det är molnigt ute, och jag kan nästan skymta solen. Det är straxt Juli månad och jag har inte ens hunnit ta ett första dopp utomhus, usch. Känns knappt som om lovet har börjat, jag har ju jobbat bort 5/7 dagar varje vecka.

 

Men snart, snart så. Semester, sommarlov, bada, sola & bli brun, åka båt, leka sjörövare i skärgården. Vi ska ner mot Söderköping och Småland med båten, det ska bli mys!

Darling

Idag blir det att se filmen "Darling", äntligen. Killen som äger videobutiken skämtade tillbaka idag och sa att jag får filmen för 35 kronor istället för 100 kronor.

 

Jag skulle tydligen inte ha för höga förhoppningar heller, den var inte alls värd 100 pix menade han. Men nej då, det är mammsen som står för förhoppningarna.