Flaskpost från de sju haven

Tjingeling landkrabbor!

 

"Piloten" satte sig i bilen imorse för att bege sig ner till Skåne igen. 4 timmar tog bilresan. Han stannade alltså tre nätter ombord på vår båt. Det har vart jättemysigt alltihop; vi har ätit gott, myst, jag har blivit ikastad med kläderna på, han firade även sin 22-års dag med oss sjörövare igår och idag var det exakt ett år sådan vi träffades för första gången. För nytillkommna läsare får jag väl tillägga att vi inte är tillsammans.


Tack för alla kommentarer! Folk får abstinens och säger att min blogg är kalaskul, och det är ju inte fy skam! Men tyvärr får ni hålla ut, för jag har 2 veckor kvar att njuta av i skärgården ;) För tillfället befinner jag mig i Vimmerby, så det är en bit upp till Stockholms skärgård igen. Tjipp!

Skärgårdsbloggande

Skepp o hoj! Jag befinner mig för tillfället i Västervik och har hunnit bada, sola, njuta, hamna i sjönöd med soppatorsk och lekt sjörövare.

 

"Piloten" har ringt och han frågade skämtsamt om det fanns plats för honom på båten. Visst, svarade jag, och nu sitter han i en bil på väg hit ;) Han ska övernatta en natt eller två på våran båt! Han har sagt att han inte vill ha något förhållande för tillfället och att hans drömtjej är 1.70 och brunett, men sätter man sig och åker 4 timmar i en bil så måste väl något sorts intresse finnas?


Puss!

Leka sjörövare i skärgården

Bilderna är från 2005. Nu blir det skärgården med familjen i 4 veckor. Ska bli mysigt, härligt och underbart. Det blir vad man gör det till. Jag kan lova er två saker: jag ska njuta så otroligt och jag ska bli brun. Skärgården på sommaren, bättre kan det inte bli.

 

Om jag får tag i en dator med internet, då lovar jag att blogga. Vi får se hur det blir. Glöm inte bort mig helt och hållet, för senast den 12/8 är jag tillbaka som vanligt igen. Se nu till att njuta av sommaren, för det ska jag. Puss, tjipp, ciao!